Herinrichten Walstraat Vlissingen

In 2010 en 2011 heeft de gemeente Vlissingen ons opdracht gegeven om een bestek met tekeningen te maken betreffende de herinrichting Walstraat te Vlissingen.

De Walstraat is de winkelstraat in Vlissingen, deze had een verouderde blik zodat met name om de stad op te vrolijken een frisser gezicht gemaakt moest worden. Samen met de stedebouwkundige en de projectleider van de gemeente zijn we tot een plan gekomen om als bestrating gebakken klinkers in een bepaalde mix aan te brengen met in de rijloper natuursteen keien van portugees graniet. Voor de afwatering is gebruik gemaakt van lijn goten.

Opdrachtgever

Gemeente Vlissingen

Aanbesteding

Onderhandse aanbesteding

Toezicht / directie

Gemeente Vlissingen

Foto's

Vragen?

(0113) 567100
info@zecciviel.nl